SEO

Sökoptimering kund
Söktoptimering av befintlig hemsida

Kunden ville att vi skulle hjälpa till med att öka deras synlighet på internet och det hjälper vi gärna till med. Vi började med att göra en grundlig analys av deras befintliga hemsida, antecknade allt vi kunde förbättra och påbörjade sedan jobbet. Detta arbete inkluderade lokal sökoptimering för att öka synlighet i närområdet, teknisk sökoptimering och “on-page” optimering. Deras hemsida får nu över 150+ klick från Google varje dag vilket skapar kunder helt organiskt.

“Återuppliva” kunds döende SEO

Kundens hemsida började sakta tappa klick och visningar i Google. De tog kontakt med oss och vi gjorde en grundlig analys över deras hemsida och identifierade flera problem. Alla dessa problem löstes på rätt sätt och vi har nu satt upp en ordentlig plan för deras framtida sökoptimering som görs av oss.

off page
Endast off/on-page optimering

Hjälpte kund med att “få igång” deras hemsida på Google. Vi optimerade titlar, placerade keywords RÄTT, korrekt internlänkning, rätt strukturerad data på deras sidor, ökade hemsidans snabbhet (väldigt viktigt) och mycket mer.

0-200 besökare på 2 månader
Grundlig sökordsanalys och copywriting för kund

Tog kunds hemsida från 0-200 besökare på bara 3 månader. Efter en grundlig sökordsanalys i deras nisch skrevs 50 väl optimerade artiklar runt dessa sökord. Sidan växer snabbt och starkt.

uh
En av våra egna affiliate-sajter där vi producerat content kontinuerligt

Gick från ~30 klick/dag i början av 2023 till nu, 31 Juli, ~400 klick/dag. Detta resultat uppnåddes genom att producera content (av hög kvalité) varje vecka och öka auktoritet i nischen genom relevanta backlinks av hög kvalité. På denna hemsida har ingen AI använts för content utan allt är manuellt skrivet.

Hemsidor

Solcellskompaniet

Hemsida för solcellsföretag

Brandskydd väst
Hemsida för ett Brandskyddsföretag
ruter5
Minimalistisk hemsida för ett fastighetsbolag
aspen
Hemsida för skola som är enkel att navigera runt
lamplabbet
Ren affiliate hemsida inom nischen lampor
bogeytime
Modern hemsida inom golf
soleon
Modern hemsida för ett solcellsföretag