WordPress konsulter med lång erfarenhet

 • Från små till STORA problem
 • Dedikerade konsulter
 • 10+ års erfarenhet
 • Rimliga priser

Genom att välja Aquid får du mer än bara en tjänst – du får en partner som genuint bryr sig om din digitala framgång.

Kontakta oss idag!

Vad våra WordPress konsulter kan erbjuda

Vi på Aquid har konsulter med lång erfarenhet inom det populära CMS:et WordPress. WordPress-konsulterna har arbetat med allt från att bygga hemsidor till att skapa avancerade applikationer. Vi tar hand om alla problem ni har oavsett storlek, inget problem är för litet för oss.

Ofta behöver faktiskt inte våra kunder en helt ny hemsida (som vi även kan lösa), utan bara några justeringar på en befintlig hemsida brukar räcka. Ett avancerat formulär, en speciell design eller en ny sida – våra konsulttjänster i WordPress täcker allt det.

Vi arbetar med alla branscher och typer av företag. På grund av vår långa expertis inom WordPress så har vi konsulterat inom de flesta branscherna, alla branscher är lika roliga och givande att arbeta i enligt oss. Inget uppdrag är något annat likt!

Vår passion är att skapa skräddarsydda, innovativa och effektiva webblösningar för ditt företag eller varumärke. Här är vad vi på Aquid kan erbjuda dig:

 • Anpassad design och utveckling: Vårt team av konsulter skapar unika WordPress-teman från grunden och anpassar befintliga teman efter dina specifika behov.
 • Säkerhetslösningar: Vi vet hur viktigt det är att skydda din webbplats. Våra konsulter arbetar ständigt för att skydda din webbplats från potentiella hot och ser till att den är säker och stabil.
 • Hastighetsoptimering: Vi förstår vikten av en snabb webbplats. Vårt team jobbar med att optimera varje aspekt av din webbplats för att garantera bästa möjliga prestanda.
 • Skräddarsydda plugin-lösningar: Om du behöver en funktion som inte finns tillgänglig, ingen fara! Våra konsulter kan skapa anpassade plugins exakt efter dina specifikationer.
 • Pågående underhåll: Hos Aquid förstår vi att en webbplats behöver kontinuerlig vård. Därför erbjuder vi pågående underhåll och support för att säkerställa att din webbplats alltid är i toppskick.
 • Migrationstjänster: Oavsett om du flyttar från en annan plattform eller byter webbhotell, ser vi till att övergången blir sömlös.
 • E-handelslösningar: Vare sig du är ny inom e-handel eller vill förbättra din befintliga butik, är vårt team här för att assistera.
Göteborg bild 2

Fördelar med att anlita våra WordPress konsulter

Fördelarna med att anlita en av våra WP-konsulter här på Aquid är många. Den största är vårat konkurrenskraftiga pris till vad man får, våra konsulter har 10+ års erfarenhet av WordPress men vi håller ändå ett rimligt pris. Här kommer tre till starka fördelar med oss:

 • Skicklighet kombinerat med passion: Hos Aquid anser vi inte bara att teknisk kunskap är avgörande; passion för hantverket är lika viktigt. När du anlitar våra WordPress-konsulter får du tillgång till ett team som kombinerar båda dessa element. Med gedigen erfarenhet av att hantera en mängd olika projekt och utmaningar, strävar vårt team ständigt efter att förbättra och anpassa sig till de snabbt föränderliga trenderna inom webbutveckling. Denna kombination av skicklighet och hängivenhet garanterar att ditt projekt är i de bästa händerna.
 • Helhetssyn på digitala lösningar: Att skapa en webbplats handlar inte bara om design eller funktionalitet; det handlar om att förstå en organisations unika behov och mål. Våra konsulter hos Aquid arbetar nära dig, lyssnar aktivt och dyker djupt ner i ditt varumärkes DNA. Genom detta tillvägagångssätt säkerställer vi att varje WordPress-lösning vi levererar inte bara är tekniskt suverän, utan också strategiskt anpassad för att driva ditt företags tillväxt och framgång.
 • Oslagbar support: En framgångsrik webbplats behöver kontinuerlig vård långt efter lanseringen. Aquids engagemang slutar inte vid projektets slutförande. Vi står vid din sida, erbjuder snabb respons, rådgivning och support för att säkerställa att din webbplats alltid presterar på sin högsta nivå. Med Aquid kan du lita på att ha en pålitlig partner för långsiktig framgång.

Vad våra konsulter kostar inom WordPress

Våra konsulter för WordPress kostar mellan 300-500kr per timme, detta är inklusive moms. Vi prissätter beroende på vad för arbete du behöver hjälp med. Vi försöker alltid hålla konkurrenskraftiga priser men fortfarande leverera bäst resultat på marknaden!

Vart finns vi?

Våra WordPress konsulter finns i Göteborg där vårat kontor ligger, men tar emot arbeten runt om i hela Sverige. Har du ett företag som behöver hjälp med WordPress i Göteborg eller närliggande kommuner? Vid behov kan vi åka ut till kund och hjälpa till.